Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Konser öncesi ekipçe dua ediyorlar

Yaza veda edip sonbahara merhaba dememek için direnenler kulübüne hoşgeldiniz! Bugünlerde havaların serinlemesinin de etkisiyle, hemen herkes yeni mevsimi karşılamış gibi görünüyor. Sosyal medyada yazdan kalma fotoğraflar paylaşıp altına hüzünlü notlar yazdıysanız, siz de sonbahara girdiniz demektir.
Kolay kolay yaza veda etmek istemesem de; bu, yaza veda partilerine, konserlerine katılmayacağım anlamına gelmiyor. Geçtiğimiz günlerde Moda Deniz Kulübü'nde Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars ekibini izledim ama onların şarkıları ve sahne şovlarıyla bile yaza veda edemedim!
Türkiye'de Küba müziği denince akla ilk gelen isimlerden olan ve sadece yaptığı müzikle değil, dünyayı dolaşıp farklı kültürleri tanıttığı televizyon programlarıyla da gönüllerde taht kuran Ayhan Sicimoğlu'nu konser öncesi kulisinde ziyaret ettim.
Ünlü sanatçıların birbirinden ilginç kulis istekleri olduğunu duymuşsunuzdur. Kulisine kokteyl, kokulu mum isteyen, bornozunu bulamazsa sinirden küplere binen sanatçılar var. Bazıları sahneye çıkmadan önce uyumayı tercih eder ama Ayhan Sicimoğlu ekibiyle beraber dua ediyor. Bütün ekip el ele tutuşuyor ve bir çember oluşturuyorlar. Ardından herkes gözlerini kapatıyor; tüm olumsuzlukları ve kötü düşünceleri hayatımızdan çıkarmak için dua ediyorlar. Kuliste, üzerinde Ayhan Sicimoğlu yazan bir havlu vardı ve ünlü sanatçı sahneye bu havluyla çıktı.
Konser zamanı geldi çattı... Rumbalar, salsalar, reggaeton'lar, çaçaça'lar havada uçuşuyor! Yaza veda dediğin gerçekten de böyle olur; yerinde oturan yok. Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, tek kelimeyle muhteşem bir ekip.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA